dijous, 20 de setembre del 2007

Plaça Friki.

El passat dimarts L'Ester i jo ens vam escapar a Tarragona a la Plaça Friki de les festes de Santa Tecla.
El primer espectacle que vam veure va ser el del Sebas, amb el seu peculiar unifamiliar al que no li feia falta de res, una barreixa de música i malabars a un ritme pausat i poétic que no va treure en tot moment el somriure dels espectadors.


Després el meu company Nanny Cogorno a un ritme frenètic, un humor àcid i un bon domini de les tècniques de malabars, la seva millor arma era provocar al públic, la “carcajada” era el que predominava a la grada d’un públic totalment entregat.


KD Circ, el següent espectacle, el vaig trovar com a pasat d’època, un pelí antic tot i els seus dominis de les clàssiques tècniques del circ, molt complicades pel vent dins del recinte.


Ja faltava menys per finalitzar la jornada i l’incombustible Boni ens va delectar amb el seu monocicle o millor dit “multicicle” per la quantitat de rodes que hi va afegir, llavor va ser quan la pluja va ser la protagonista, una veritable llàstima, ja que el públic tenia ganes de veure Circ del bo, i jo moltes ganes de veure al Loco Brusca.
Enhorabona pels companys de la Cia Passabarret Joglars i com no al Nanny que ens va presentar la seva filla petita tot orgullós, Enhorabuena papá!