dilluns, 29 d’octubre del 2007

Els Cursos del Cos 07'

Tinc agulletes fins a les celles!!!

Vaja canya els tres primers dies de cursets a Reus. L’Anton Adassinky, líder de la Companyia Derevo, ens va ensenyar com estirar tots el músculs del nostre cos. L’expressió corporal portada fins als límits mes inimaginables. El profe (i la seva acompanyant) pareixien trets d’una pel·lícula de Terror (ella un zombi). No veuen tele, ni vídeos, ni llegeixen els diaris, ni escolten la ràdio, tot perquè el mon exterior no contamini la seva forma de treball (algo així com una secta).
No obstant el treball va ser molt interessant i molt dur. La llàstima va ser de no poder veure el seu espectacle (estava de bolo amb Els Enfants).


Després de la Tempesta ve la calma, i així ens va arribar el Hajo Schüler de la companyia alemanya Famile Flöz, per ensenyar-nos el meravellós mon de la màscara. Amb ell ja havia fet un parell de cursos al mateix Festival.
Poques hores per poder treballar però que tots els alumnes varem poder disfrutar d’una magistral classe.


Al inrevés que l’Anton, el Hajo està connectat amb el mon reial i conviu amb els alumnes, varem sopar junts i així varem poder conèixer mes coses de la seva forma de treballar. Aquest any no hi actuen al festival per problemes físics d’un dels actors, tot esperant la seva ràpida recuperació. El Hajo ens va contar que d’aquí se’n anaven una setmana de gira per l’Equador.