diumenge, 25 de novembre del 2007

Posa' la gorra, Port Aventura 07'




Un any mes i ja fan cinc, he estat al la Megafesta infantil “Posa’t la gorra” en solidaritat amb els nens i nenes amb càncer, que des de fa ja quatre anys es celebra a Port Aventura, el primer any vaig estar al Camp de Mart a Tarragona.
Al mig de la Plaça de la Xina, estava muntat l’escenari on es ha desenvolupat la festa.
Jo he arribat amb l’Albert, hem provat sò, i per no perdre les bones costums, he pujat ràpidament al Dragón Kann i hem pegat un tomb pel mon (Mèxic, Far West. Lo Mediterrani, la Polinèsia i la Xina)
El Roger de Gràcia, a portat el fil conductor de la Festa, on s’han anat succeint tots els espectacles: Màgia, Danses Tradicionals, Capoeira i fins i tot Rock.
Com no, he fet un petit reportatge de fotos, no hi son tots els grups, (demano disculpes, ja que m’he tingut que canviar i descanviar, i no he pogut fer fotos de tots) però espero que siguen del vostre gust per il·lustrar així pel damunt la Megafesta.


Una forta abraçada a tota la penya del AFANOC, i si no passa res fins la propera.

1 comentari:

Muniatto ha dit...

Estimat Eusebi,



Un any més, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) t’agraeix moltíssim la teva participació totalment desinteressada en la Campanya de sensibilització Posa’t la gorra 2007 realitzada el 25 de novembre d’enguany a PortAventura. Volem informar-te que la campanya ha estat tot un èxit!

Un cop més ens has sorprès amb el teu “xou” i has facilitat un espai de felicitat per a grans i petits, imprescindible per gaudir d’una festa com la que intenta promoure AFANOC.

Desitgem que tu també hagis passat un bon dia.

Moltes gràcies per tot!



Atentament,



Miguel Javaloy Serrano

Delegat de l'AFANOC a Tarragona