divendres, 31 d’octubre de 2008

Posa't la gorra 2008 a Port Aventura.

El proper 30 de novembre Port Aventura s'omplirà de gorres per la festa que organitza l'AFANOC, una festa solidaria per recaudar fons per la lluita contra el càncer infantil. Aquest any muniatto no hi serà, Eusebi i la Ester a lo millor sí.
L'organització del Festival a decidit fer un canvi i després de cinc anys seguits participant m'ha comunicat lo següent:

Estimat Eusebi,


Un any més, tornem a realitzar la Campanya de Sensibilització Posa’t la Gorra! a PortAventura, amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat per tal de normalitzar la malaltia i recaptar fons econòmics per pal·liar, en la mesura que ens sigui possible, les mancances en equipaments i serveis.


Fa molt temps que en Muniatto Xou està col·laborant amb nosaltres, agraïm molt tot el suport que any rere any ens has donat. Pensem que no sempre hem de fer ús de les mateixes persones ni grups per dur a terme els nostres objectius, a més creiem que és bo anar canviant les activitats per tal de jugar amb l'efecte sorpresa que tota festa hauria de tenir. Per aquesta raó, hem decidit fer un canvi d'actuacions a l'escenari central. No obstant, no ens agradaria trencar la relació i poder comptar amb el teu divertit espectacle en properes edicions.


Gràcies de nou pel teu interès i el teu suport!!


EQUIP D'AFANOC


Estic molt content per haver pogut col.laborar tots aquest anys i com no, de tot cor, disposat a tornar a col.laborar sempre que faci falta.

Una abraçada molt forta per tota l'organització i animar a tota la gent per anar a Port Aventura el dia 30 de Novembre, si podem natros allí estarem en la gorra al cap.