dimecres, 18 de febrer del 2009

LA GALA BENÈFICA CONTRA L’ALZHEIMER ‘AQUÍ ESTIC JO!’ ACONSEGUEIX ELS SEUS OBJECTIUS

Nota de Prensa d'AFATE


LA GALA BENÈFICA CONTRA L’ALZHEIMER ‘AQUÍ ESTIC JO!’ ACONSEGUEIX ELS SEUS OBJECTIUS

§ La recaptació final de la gala supera les expectatives i depassa els vint mil euros

La gala benèfica per la lluita contra l’Alzheimer “Aquí estic jo!”, celebrada aquest dilluns passat al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, ha aconseguit els seus objectius i la recaptació final supera els vint mil euros, que l’Associació de Familiars d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre (AFATE), destinarà al funcionament dels tallers d’estimulació congnitiva.

La presidenta d’AFATE, Ana Algueró, ha explicat que “la satisfacció dels organitzadors és complerta perquè els objectius de la gala s’han aconseguit plenament tant pel que fa a la qualitat artística com també a la participació i implicació de la gent de l’Ebre en la lluita contra l’Alzheimer ”. Algueró ha reiterat l’agraïment d’AFATE “per la solidaritat de la gent de les Terres de l’Ebre amb la gala i per la implicació dels patrocinadors i col·laboradors, dels artistes, dels mitjans de comunicació i de les diferents institucions i administracions que ens han donat el seu suport”. Segons la presidenta d’AFATE “l’èxit artístic de la gala també ha demostrat la qualitat i el bon saber fer dels artistes del territori i convidats”. “Estem rebent moltes felicitacions que agraïm i que ens comprometen encara més a seguir lluitant contra l’Alzheimer”, ha dit Algueró.

La gala benèfica per la lluita contra l’Alzheimer “Aquí estic jo!”, presentada per l’actiu tortosina Belen Fabra i el vicepresident d’AFATE, J. Ignasi Vidal, ha comptat amb les actuacions de diversos artistes ebrencs, com Moniato Xou, Cor Flumine i Jove Cor Flumine, Saragatona, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Montse Castellà, i l’Acadèmic Big Band. La parella de ball esportiu especialistes en la modalitat de balls llatins, Nico i Masha no han pogut actuar a la gala per una intervenció quirúrgica d’urgència d’un dels seus components. La gala també ha inclós les actuacions de la cantant Nina, acompanyada per l’Acadèmic Big Band, i de Mikel Herzog i la seva família que han tancat l’espectacle amb la interpretació de la cançó "Aquí estoy yo!", amb tots els artistes a l’escenari i amb tot el públic assistent cantant aquest tema que ha esdevingut un himne per la lluita contra l’Alzheimer.

Durant la gala també hi ha hagut salutacions per vídeo de diverses personalitats del món cultural, social, esportiu i artístic del nostre país, com Pasqual Maragall, Joan Antoni Samaranch, Bojan Krkic, Judit Mascó, Tortell Poltrona, Albert Om, Ferran Corominas ‘Coro’, Emma Vilarasau, Joan Enric Reverté ‘Padre Jony’, Carme Ruscalleda, Bruno Saltor, Gemma Mengual, Ramon Cugat, Imma Colomer, i el Mag Lari. A més, la gala també va incloure un Polonews especial enregistrat per la gent del popular programa de TV3 ‘Polònia’ amb la col·laboració del seu director, Toni Soler.

Tortosa, 17 de febrer de 2009

1 comentari:

Isabel ha dit...

https://www.amazon.es/dp/B08SKNGR5B