dimarts, 28 de desembre del 2010

Historias de Castaña's y Muniatto's al Canal 9


Com ja sabeu, la 2ª Temporada de Tele Muniatto, ja s'ha acabat. Resulta que negociant per la propera temporada que volia començar cap a la Primavera, he rebut una proposta que tinc que valorar. Crec que es una difícil decisió ja que economicament la cosa està molt bé, però per problemes polítics tendria que deixar a la meva audiència sense Tele Muniatto.
Sí, he rebut una oferta del Canal 9, i aquí es on m'ho estic rumiant, ja que no me veurieu a Catalunya, quina llàstima, però com a profesional es una proposta mol interessant i lucrativa. Juntament amb una Pallassa valenciana (Castaña) , la qual, faria mes o menys lo que fa a Tele Muniatto la Tia Karmetta, les manualitats i jocs pels petits; jo hauria de fer els meus gags de carrer per tota la comunitat valenciana i també presentar el programa que estaria ple de concursos per als mes petits.
Si ja ho sé, un nou repte, però la veritat es una oferta mol temptadora. Lo títol del programa seria: Historias de Castaña's i Muniatto's.
Ja vos diré algo però quasi ho tinc decidit, però tranquils que crec que això no me puixarà al cap i tindreu Muniatto en directe per molts d'anys.

1 comentari:

Muniatto ha dit...

Bé, con ja heu pogut sospitar, això va estar escrit en data 28 de desembre dia dels Inocents, pos de moment d'això, res de res.