dilluns, 21 de maig del 2007

TRAPEZI 07' REUS




Bé, el dijous dia 10 de Maig em vaig escapar amb l'Ester a Reus per veure l'espectacle inicial del Trapezi 07' a Reus i a part vaig disfrutar de diferents espectacles com els de la Cia Rolabola, els Circ Hula i la sessió de Cabaret a la Palma. L'inauguració va ser un toc de poesía amb el pèndul del temps, maletes i cartes que viatjaven per l'escenari de trapezi en trapezi acompanyats d'una banda musical desde els balcons del ajuntament a la Pl. Mercadal.


Com no voldria felicitar als companys Sebastian i Cris (Circ Hula) pel seu espectacle de la tarde i com no, les peripècies amb plats per la nit al cabaret.


Plazidos Domingos de la Cia. malaguenya Rolabola va demostrar que el circ actual està ple de danza, música i bon humor, Un concert de Raquetón acompanyant el passing de raquetes de tennis i com no flamenc: Raquetà, raquetà..


I la nit va acabar amb el cabaret de la Palma on tot el pùblic va disfrutar amb tots els artistes, una Palma que per desgràcia es va plenar de gossos i carritos de bebes a les dues de la matinada, que poden portar mes d'un mal rotllo com a un dels companys dels Mckensy's agredit per un d'aquests gossos el dia següent.


Bé, espero que l'organització, continue avant i disfrutéssim tots en armónia de molts de Trapezis.