dimarts, 6 de novembre del 2007

2º Matí de Circ a Jesús

Aquest diumenge 11 de Novembre pel matí, podreu disfrutar al Casal Jesusenc del 2º Matí de Circ, un Festival organitzat per la Associació de Veïns de Jesús, amb la col·laboració del IMACT i de l’Ajuntament de Tortosa, i la direcció de Muniatto Xou.
Tallers de maquillatge, globoflèxia i pilotes de malabars, tot això d’entrada, i després, actuacions varies. La cartellera es quasi totalment diferent a l’any passat, però espero que disfrutareu amb els nous espectacles de màgia, pallassos i animació.
“Teatre de Cadira” venen de l’escola d’art dramàtic de Terrassa, uns joves amb els quals vaig coincidir als cursets del Cos 07’ i una aposta personal pel Festival.
El “Mago Felipe”, amic i company del Gilbert (“Struc”). Màgia per tots els públics, ens parlarà en castellà, però el mon de la màgia es internacional i no te llengua.
La “Cia. Pipirimosca”, el Pere Vidal ja ens va rematar el Festival de l’any pasat amb la seva guitarra i les seves cançons per ballar tothom.
I com no, jo mateix “Muniatto Xou” presentaré i animaré tot el Matí de Circ amb la col·laboració dels meus Mossos de Pista.
Be, ja sabeu, el diumenge pel matí a gaudir d’un matí de Circ!!!