dimarts, 13 de novembre del 2007

El 2º Matí de Circ a Jesús

Ja ha passat el 2º Matí de Circ, aquest any hem tingut molta mes gent que l’any pasat, els tallers no han parat de funcionar i tant la Olga com la Ester i Pepe no donaven avast.
Ja tots maquillats, amb les seves pilotetes d’arròs i les seves figures amb globus es van acomodant per presenciar els espectacles.
Ja tot estava preparat: Albert a la taula de so, els Mossos de Pista (Pepe i Alberto) apunt per posar i treure lo que fes falta.
Per començar Màgia a càrrec del Mago Felipe, vint minuts a un ritme molt tranquil, potser un pel massa per aquella hora del matí dins del qual va fer sortir a dalt de l’escenari als petits i fins i tot a un adult, màgia clàssica per anar fent boca.

Desprès l’Arnau i l’Enric (Teatre a la Cadira) ens van delectar amb el seu espectacle poètic, tot recordant el cinema mut, utilitzant tot l’espai fins les cadires dels espectadors, una grata sorpresa.



El ritme anava en progressió i per si de cas em vaig marcar un “striptis” en música de “Ramstein” per acavar fent surf amb la Tia Karmetta.
Ja només faltava “lo remate final” Pere (Cia Pipirimosca) amb la seva guitarra va acabar d’amansar a les feres abans d’anar a dinar.

Un matí molt divertit, que com no esperem tornar-lo a tenir un altre any, i a veure si entre la col·laboració de tot el poble (pocs que som i mal avinguts!) aconseguim un gran Festival, ja no d’un matí, de tot un dia o de….un cap de setmana.
Salut i fins la propera.