dilluns, 5 de maig del 2008

Conferència: ADOLESCÈNCIA I AL•LÈRGIA.


ADOLESCÈNCIA I AL·LÈRGIA.
El creixement dels fills amb al·lèrgia: un camí a recórrer plegats

L'adolescència dels fills comporta a les famílies una atenció específica i unes vivències molt intenses. En el cas d'adolescents amb al·lèrgia a aliments i làtex, les seves famílies hauran de conèixer els recursos i les estratègies per a créixer junts físicament i humana.
Per la Sra. Rosa López Rodríguez, psicòloga i psicopedagoga. Assessora d’Immunitas Vera.







Dia 17 de Maig,



Lloc: Centre Civic President Masià.
Rambla Francesc Masià 189, Terrassa.
A les 17 hores
Entrada lliure.

Immunitas Vera renova la seva web!
Amb un nou disseny i continguts ampliats, amb més informació d’utilitat per als al·lèrgics a aliments/làtex.Podreu trobar una descripció de qui som i què fem, i els conceptes bàsics sobre l'al·lèrgia en general i l'al·lèrgia a aliments i al làtex en concret. També suggeriments i recomanacions per al nostre dia a dia: desprès del diagnòstic, a l'escola, a l'hospital, a la cuina, a l'hora d'enfrontar-nos amb l'etiquetatge; les noticies i les alertes alimentàries que ens interessen i el catàleg de publicacions d'Immunitas Vera, així com seccions noves de descàrrega de documents i galeries d'imatges on esperem les vostres aportacions!. Com a novetats principals hi ha la creació d'un espai exclusiu per als membres d'Immunitas Vera on podreu accedir a les actualitzacions de fabricants i altres novetats que considerem d’interès. També hem fet possible la incorporació al web d'un butlletí electrònic que rebreu periòdicament tots els socis i sòcies. Podreu recomanar especialment a les vostres llars d'infants, escoles i instituts la secció (Al·lèrgia i escola) adreçada especialment als mestres i educadors compromesos que busquen informació i als quals intentem ajudar en la seva tasca, que també és la nostra. Esperem els vostres comentaris i suggeriments a la nova web i que us sigui de servei i utilitat.

Fernando Jaime Soler
President d'Immunitas Vera

2 comentaris:

krusty ha dit...

Estaria bé posar la pàg web!! és aquesta, no? http://www.immunitasvera.org/

crec q aquestes associacions són de gran utilitat i necessitat!! Xq sovint en segons quines malalties o problemes te penses q estàs sol!! i normalmnt no és així!! potser poc acompanyat!! pro no sol!!
Endavant amb iniciatives d'aquest tipus!!

Anònim ha dit...

Gràcies, Krusty!

Fernando