dimarts, 29 d’abril del 2008

A casa nostra reciclem!!!

A casa nostra reciclem, l’Ester i jo, intentem reciclar al màxim tot el que podem, vidres, papers, envasos… Pot ser la matèria orgànica es lo mes complicat pels horaris que fem, ja que deixar les sobres del menjar tot mesclat amb l’horari i el meu nul sentit de l’olfacte (no hi sento res) es quasi impossible molts de cops.
Però to el demés, amb imaginació i aprofitant qualsevol raconet de la casa, tot es reciclat, no cal tenir un contenidors espectaculars ni homologats, només cal tenir ganes, ja hi veieu, amb tres cistells lo que es pot fer.
Apart i molt conscienciats amb el tema de l’AIGUA intentem reciclar com ja hi veieu l’aigua freda que surt abans d’una dutxa, per la nostra feina necessària (no un capritx), només cal tenir un poal (una galleda) i aprofitar l’aigua freda per tirar després de fer un pipi o per regar les plantes o per rentar lo cotxe (jo crec que no l’he rentat mai). Imagineu per un moment fer això a unes instal·lacions esportives per exemple, l’aigua de rec que s’estalviaria.

1 comentari:

krusty ha dit...

Jo ho he vist com reciclen!! lo de l'aigua de la dutxa com podeu compendre no!! pro natros també ho intentem fer!! xq a moltes vegades me'n recordo del poal quan ja stik dins!! pro poc a poc nirem millorant i creant l'hàbit!! q encara q no fasse al monjo estalvia aigua!!